Fællesvaskeri: Aarhus Havn

130 havnearbejdere på Aarhus Havn vasker arbejdstøj i myPRO

Aarhus Havn er Danmarks største containerhavn. Her knokler 130 havnearbejdere med at laste og losse sække med foderstoffer og alverdens andre produkter, som skal fragtes med skibe.

Fællesvaskeri:

Havnecentret, Aarhus Havn

Electrolux maskiner:

Når dagen er omme, trænger arbejdstøjet til at blive vasket. I forbindelse med, at Aarhus Havn i 2016 flyttede ind i et helt ny havnecenter, besluttede man at købe otte myPRO maskiner: Fire vaskemaskiner og fire tørretumblere. De fire maskiner benyttes af havnearbejdere. De øvrige bruger havnens håndværkere.

Aarhus Havn logo
Aarhus Havn Foto: Ole Brikner

– Tidligere vaskede havnearbejderne deres arbejdstøj i nogle gamle industrimaskiner og i et par husholdningsmaskiner. Det var ikke optimalt, så derfor besluttede vi at købe disse semi-professionelle maskiner fra Electrolux, fortæller Frank Larsen fra Facility Managementgruppen på Aarhus Havn.

Havnearbejderne har behov for at vaske deres tøj flere gange om ugen, men da den enkelte vasker sit eget tøj, er der ikke behov for store industrimaskiner. De nye myPRO maskiner står i havnearbejdernes og håndværkernes respektive omklædningsrum.

– myPRO passer perfekt til vores behov. For de vasker hurtigere og bedre end de gamle husholdningsmaskiner. Og de fylder mindre i rummet end industrimaskinerne – og så er de mere økonomiske i brug, fastslår Frank Larsen.

(Fotos af Ole Brikner)

Fællesvaskeri i havnecentret Aarhus Havn

Gør som havnearbejderne i Aarhus Havn. Vask som en professionel.

Skift til myPRO og få et flot vaskeresultat på den halve tid til en særlig kampagnepris.

Du sparer lige nu optil 6.145 kr. ved køb af begge maskiner.

Tilbuddet gælder frem til 30. november 2019.

Få myPRO med rabat til din virksomhed
Spar 25% på myPRO maskinerne lige nu
Cases: Over 1.100 virksomheder har valgt at købe myPRO maskiner. Restauranter, tandklinikker, dyrlæger, campingpladser, rengøringsfirmaer, fællesvaskerier og mange flere. Læs flere succeshistorier.
Bliv kontaktet 6376 2220
Tag myPRO-testen og vind biograftur for 2

Har du spørgsmål om myPRO? Så kontakt os på 6376 2220 eller udfyld vores kontaktformular

Læs om myPRO til andre brancher eller se alle produkter fra Electrolux Professional på: Storkøkken og Vaskeriløsninger